Bakom verksamheten står

Robert Henning, som spelat i världstouiren i squash är ocksåmångårig landslagsman och tränare i squash med många SM medaljer, bl.a vinnare av EM för veteraner ö 50 för några år sedan. Efter att under ca 20 år drivit en Squashhall i Tyskland och spelat världstouren, var längtan tillbaka till Sverige stor. Efter hemkomsten till Sverige drev jag som vd Sydsveriges största Friskvårdsanläggning, Forum för kropp och själ i Malmö fram till 2016.


Tränare

Robert Henning

Utbildning

3 - årig högskoleutbildning vid Tränarakademin I Köln

Mångårig erfarenhet som Padeltränare. Robert som spelat i världstouren i squash är också mångårig landslagsman och tränare i squash med många SM medaljer och bl.a vinnare av EM för veteraner ö 50 för några år sedan.

Kuriosa - Roberts högsta ranking i Sverige i Padel var 15.

Bakgrund

Efter att under ca 20 år drivit en Squashhall i Tyskland och spelat världstouren, var längtan tillbaka till Sverige stor. Efter hemkomsten till Sverige drev jag som vd Sydsveriges största Friskvårdsanläggning, Forum för kropp och själ i Malmö fram till 2016.


Hans Gärtner

Utbildning

  1. Vibora Padel Coach Academy by Diego Mieres (Sept 2018)
  2. Svenska Padelförbundets tränarutbildning. (Okt 2018)

Bakgrund

Har en internationell bakgrund med ca 20 år utomlands i länder som Saudi-Arabien, Singapore, Spanien, USA och nu senast Holland där jag arbetade för Inter Ikea nere på deras HQ i Delft.  Är en allmän sportfåne och blev svårt biten av Padel sommaren 2011 då Sverige byggde sin andra bana nere på Näset. Som en passionerad padeldiggare har jag nu gått grundläggande kurser och börjat ge kurser/lektioner till nybörjare såväl som etablerade spelare, både i form av privatlektioner och klubbträning.

Copyright Trelleborg Padel Center